کار برد رنگ در رنگ سازی

کار برد رنگ در رنگ سازی

  رنگ و نور همواره در قالب بخش هایی اساسی از حیات ما بر روی کره ی خاکی مطرح بوده اند.یکی از نخستین آثار ثبت شده از نیروهای جادویی رنگ ها را می توان در غرهای لاسکاکس و آلتی مارا مشاهده کرد. در این نمادها نقاشی هایی تزیینی از انواع حیوانات، زینت بخش دیوارهای داخلی شده است. نقاشان این تصاویر، نقاشی های خود را با دست ترسیم نموده و با استفاده از ساده ترین رنگ های طبیعی که در کف غارها در دسترس بود، همچون سنگ آهن قرمز و زرد، منگنز و گل سیاه، تنوع قابل ملاحظه ای از رنگ ها را در هنر خود به کار گرفته اند

.

بر دیواره ی غارهای لاسکاکس و آلتی مارا ، رگه های درخشانی از بلور های کربنات آهک ، رنگ سفیدی را برای نقاشان پیش از تاریخ فراهم آورده بود که می توانستند به کمک آن سایه های محو و عمق میدان های جالب توجهی خلق کنند.
انسان ما قبل تاریخ با مشاهده دگرگونی رنگ های طبیعت، خیلی زود به اهمیت رنگ ها پی برد، در چرخه ی شبانه روز، به هنگام غروب خورشید، افق قرمز رنگ، پایان فعالیت روزانه را نشان می داد و نیاز برای فرو رفتن در امنیت غارها را به منظور دور بودن از خطرات تاریکی – شب سیاه اعلام می کرد. قرمز و سیاه (مشکی!!) نیز همواره به عنوان رنگ های نمادین حیات و مرگ به شمار می آمدند و نخستین بار انسان های غار نشین از این دو رنگ برای تزیین گور مردگان خود استفاده می کردند و بعد ها اخلافشان آن ها را جهت آراستن آثار هنری خویش به کار بردند.

با پیشرفت انسان، کشیدن تصاویر در دوران غارنشینی و تزیین دیوارها، در میان جوامع قبیله ای جایش را به خود آرایی بر سطح بدن داد. در ابتدا، برای این کار از انواع اشیاء طبیعی مانند برگ، پر، صدف و رنگ استفاده می کردند. در هر قبیله و اجتماعی تمامی اعضاء سطح بدنشان را مطابق با طرح به خصوصی رنگ آمیزی می کردند تا موقعیت خاص خود را در جامعه پیرامونشان نشان دهند.
این گونه رنگ آمیزی ها را معمولاً در زمان های مهمی از حیات فرد یعنی به هنگام آغاز دوره ی جدیدی از زندگی او (تولد، بلوغ، ازدواج، مرگ) انجام می دادند. رنگ بدن و شیوه ی خود آرایی، نشان گر هویت و تعلق هر فرد به جامعه ای خاص بود و در عین حال موقعیت او را در میان سایر اعضا تعیین می کرد و مبین نقش اجتماعی وی بود. رنگ ها و طریقه های مختلف رنگ آمیزی، به افراد یک قبیله به خصوص یا قبایل دیگر، امکان می داد تا اشخاص را از یکدیگر تمیز دهند و در نتیجه به مثابه مدل های خاص لباس (درست مانند لباس های متحد الشکل افراد پلیس، کارمندان، پرستاران، پزشکان و در برخی از مدرسه ها و دانشکده ها و کالج ها) عمل می کردند.

امروزه، رنگ آمیزی بدن به اشکال مختلفی صورت می گیرد. افراد از انواع رنگ های آرایشی (معمولاً برای صورت) استفاده می کنند. خانم ها به منظور ایجاد تغییر در قیافه ی خود، با پر رنگ تر کردن رنگ های طبیعی صورت، چهره شان را می آرایند و بازیگران به منظور ایجاد مؤثرترین و بهترین تاثیر گذاری حین اجرای نقش، از رنگ های قوی ترین نورها بهره می گیرند.
مصریان باستان از ترکیبی آبی رنگ (که به احتمال زیاد حاصل آزمایش هایی بوده که برای ساخت شیشه انجام میدادند) به عنوان نمادی از حقیقت و کمال استفاده می کردند.

این ویژگی های رنگ آبی، خصوصیت نمادینی بود که بعدها در تمثال مریم عذرا نیز ظهور کرد.
در هندوستان عروسک های هندو به مدت 
۶ روز قبل از مراسم ازدواج،‌ لباس کهنه زرد رنگی بر تن می کنند تا ارواح پلید را از خود برانند. در مراسم ازدواج نیز عروسک و کاهنی که عقد را جاری می سازد، هر دو لباس هایی به رنگ زرد می پوشند، در حالی که در چین دختری که قرار است ازدواج کند لباسی قرمز رنگ در بر می کند، چرا که قرمز برای چینی ها نماد زندگی تازه و آینده ای خوب و شاد است. سفید برای پاراتنون های یونانی (به معنای «باکرگی» و پیکره آتنا اصلی ترین رنگ به شمار می رفته، و هنوز هم رنگی است که اکثر عروس های غربی بر تن می کنند (همارد و دوروتی، ۱۳۷۸). ارغوانی، مقدس ترین رنگ نزد یونانیان و رومیان بوده است. این رنگ را از نوعی صدف حلزونی تهیه و برای آراستن خدایان و امپراطوران ذخیره می کردند.
چینی ها از دیر باز نقاشانی ورزیده و کار آموز بودند. چنین ثبت شده است که امپراطوری از سلسله ی «هان» در 
۸۰ سال قبل از میلاد مسیح مجموعا ای از نقاشی هایی را که گفته می شود از زیبایی رنگین و با عظمتی برخوردار بودند، در انبارهایی نگهداری می کردند که امروزه به آنها موزه می گویند

.
در عصر تانک، در سال های 
۱۶۱۸-۱۹۰۷ پس از میلاد مسیح نقاشی های دیواری و لوحه های نقاشی که با قدرت رنگ آمیزی شده بودند، ترسیم گردیده است. همان زمان سرامیک های جدیدی با رنگ های زرد، قرمز، سبز و آبی ساخته شده و در سلسله ی «سونگ» ذوق و سلیقه ی افراد در زمینه ی یرنگ به نحوی خارق العاده پرورده شد، رنگ های تصویری تنوع بیشتری یافت و جنبه ی واقع گرائی آن نیز افزایش یافت. سرامیک ها با لعاب های فراوان جدیدی به رنگ هایی نظیر سبز بیدی و مهتابی که از بی مانندی برخوردار بودند، آراسته شدند.

 

 

اجرای و رنگ آمیزی انواع رنگ های پلاستیک ، روغنی و آکرولیک رنگ بدون بو
* بلکا – کاغذ دیواری – پتینه کاری – رنگ آمــــیزی انواع درب های چوبــــی و فلزی – اجـــــرای پوشش صنعتی اپوکسی – اجــــرای رنگ های فوری مخصوص چوب / سیلروکیلر / پلی استر / نیم پلی اســتر – اجرای رنگ های نما /رنگ نما / رولکس / کنیتکس – اجرای رنگ آمیزی استخر ها / رنگ استخر – رنگ آمیزی انواع چهارچوب های فلزی / با شیشه و بدون شیشه – اجرای انواع پوشش های ضد زنگ برای اسکلت ساختمان ها و غـــــیره * آماده ارائه خدمات به انواع شرکتها ، نهادها ، بیمارستان ها ، شهرداری ها و غیره
آماده ارائه خدمات به شما هموطن عزیز در اسرع وقت
تماس با ما : ۷۶۸۰۳۵۴ – ۰۹۱۲ * بابک قلی پور
برچسب نقاشی ساختمان در تهران
 

 

رنگهای مولتی کالر,مولتی کالر پارس,نقاشی ساختمان مولتی کالر,قیمت مولتی کالر,اتحادیه نقاشان ساختمانی,رنگ امیزی ساختمان,هزینه نقاشی ساختمان,نقاشی مدرن ساختمان,نرخ نقاشی ساختمان,رنگ اتاق خواب کودک,انواع رنگهای ساختمانی,رنگ ساختمانی,رنگ پلاستیک ساختمان,رنگهای جدید ساختمانی,بهترین رنگ ساختمان,انواع رنگ آمیزی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی خانه,نقاشی ساختمان تهران,نقاشی رنگ روغن ساختمان,تصاویر نقاشی ساختمان,رنگ پلی کالر,قیمت رنگ مولتی کالرنقاشی ساختمان,نقاشی ساختمان,رنگ ساختمان,مولتی کالر,نقاش ساختمان,قیمت نقاشی ساختمان,نقاشی خانه,نقاشی منزل,مولتی کالر,انواع رنگ ساختمان,انواع رنگ های ساختمانی,انواع رنگ ساختمانی,رنگهای مولتی کالر,مولتی کالر پارس,نقاشی ساختمان مولتی کالر,قیمت مولتی کالر,اتحادیه نقاشان ساختمانی,رنگ امیزی ساختمان,هزینه نقاشی ساختمان,نقاشی مدرن ساختمان,نرخ نقاشی ساختمان,رنگ اتاق خواب کودک,انواع رنگهای ساختمانی,رنگ ساختمانی,رنگ پلاستیک ساختمان,رنگهای جدید ساختمانی,بهترین رنگ ساختمان,انواع رنگ آمیزی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی خانه,نقاشی ساختمان تهران,نقاشی رنگ روغن ساختمان,تصاویر نقاشی ساختمان,رنگ پلی کالر,قیمت رنگ مولتی کالر,عکس نقاشی ساختمان,انواع رنگ آمیزی منزل,بهترین نوع رنگ ساختمان,نقاشی خونه,نقاشی ساختمان مولتی کالر,نقاشی منزل,بهترین رنگ برای ساختمان,انواع رنگهای مولتی کالر,رنگ مولتی کالر,رنگ پلاستیک,رنگ داخلی ساختمان,رنگ و نقاشی ساختمان,قیمت رنگ بلکا,قیمت رنگ ساختمان,

 

 





:: برچسب‌ها: , نقاشی ساختمان , رنگ آمیزی ساختمان , رنگ امیزی ساختمان , رنگ کاری ساختمان , نقاشی ساختمان , رنگ روغنی ساختمان , رنگ آمیزی ساختمان , نقاش ساختمان , رنگ روغن ساختمان , انواع رنگ آمیزی ساختمان , آموزش رنگ آمیزی ساختمان , ترکیب رنگهای ساختمانی , ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان , ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان , انواع رنگ ساختمان , نقاشی رنگ روغن ساختمان , اصول رنگ آمیزی ساختمان , ترکیب رنگ ساختمان , بتونه کاری دیوار , بهترین نوع رنگ ساختم , رنگ کردن ساختمان , رنگ ساختمان , رنگ کاری ساختمان , ساخت بتونه ساختمان , ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان , رنگ امیزی ساختمان , ساختن رنگ ساختمان , رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی , رنگ های ساختمان , بتونه کاری , ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان , ترکیب رنگ ساختمانی , جدول ترکیب رنگهای ساختمانی , آموزش بتونه کاری دیوار , آموزش رنگ آمیزی ساختمان , اصول رنگ آمیزی ساختمان , پمپ رنگ , رنگ های ساختمانی , رنگامیزی ساختمان , رنگ روغن دیوار , رنگ روغن ساختمانی , قیمت رنگ آمیزی ساختمان , نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان , نقاشی ساختمان رنگ روغن , نقاشی ساختمان با غلطک , نقاشی ساختمان با پیستوله , نقاشی ساختمان رنگ روغن , رنگ پلاستیک روی رنگ روغن , رنگ پیکوکالر , ترکیب رنگهای ساختمان , ترکیب رنگ های ساختمانی , رنگهای ساختمان , رنگ روغنی پایه آب , طرح رنگ آمیزی ساختمان , انواع رنگ امیزی ساختمان , ترکیب رنگ ساختمانی , ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان , آموزش رنگ زدن ساختمان , آموزش رنگ کاری ساختمان , آموزش رنگ کردن ساختمان , اصول رنگ امیزی , آموزش رنگ آمیزی فلز , آموزش رنگ کردن ساختمان , اموزش بتونه کردن دیوار , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 2 فروردين 1392
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: